Buuten Af vergaderen met weids uitzicht!

Vergader en geniet van het weidse uitzicht vanuit de vergaderruimte. Niet alleen heb je zicht op de weides rondom de vergaderlocatie, ook kijk je uit op de grazende geiten. Out of the box vergaderen? Neem dan plaats op een hooibaal tussen de geiten in de loods! De meest bijzondere plek om te vergaderen of te brainstormen!!

hooi

Goed verzorgd vergaderen! Laat de kachel branden, pak een verse kop koffie of thee en je vergadering kan beginnen. De sfeervolle en huiselijk ingerichte vergaderruimte is geschikt voor kleine groepen tot 14 personen. Er is een flipover en een grote tv waar je je laptop op aan kunt sluiten en je kunt gratis gebruikmaken van de wifi.

Daarnaast bak ik graag een heerlijke (appel)taart voor jou en je team. Wil je de vergadering beginnen, eindigen of onderbreken met een lunch? Ik zorg voor diverse broodjes, divers zoet en hartig beleg en een sapje. Heb je speciale wensen, dan is er in overleg vast wel wat te regelen!

20190221_094913

Is het mooi weer, of zijn jij en je team toe aan een beetje frisse lucht?

Jullie zijn vrij om onder de veranda te vergaderen of een luchtje te scheppen, daarnaast mogen jullie gebruikmaken van de picknicktafels op het terrein.

En hoe leuk is het om s`zomers een mooi veldboeket te plukken voor thuis of op kantoor!!

bloemen plukken

Was je van plan om na de vergadering in kleine groepjes uiteen te gaan? Deze locatie leent zich hier uitstekend voor. Het terrein staat helemaal tot jouw beschikking, dus er zijn genoeg mogelijkheden om je op te splitsen in kleine groepen.

20180530_115750

Creatieve workshop of liever een spannende escaperoom?

Wil je de vergadering afsluiten met een ontspannen of spannende activiteit?

Ben je op zoek naar een creatieve uitdaging met jou en je team? Ik verzorg meerdere workshops. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een creatieve workshop.

En wil je de vergadering afsluiten met een spannende activiteit en dat tevens in het teken staat van samenwerken?

In Ermelo is een escape room; de Mine Secret Experience.

Samen met je team op zoek naar de schat in de mijn. meer info vind je hier: www.escaperoomermelo.nl 

 

20180930_183008

Vergaderlocatie Buuten Af is gelegen in het Gelderse Ermelo.

De locatie is goed bereikbaar via de A28.

Bovendien kun je gratis parkeren.

Reserveer nu                   prijzen                  home